Syyskuun viihdeblogi

Viihde_Syksy_851x315

Niin se kesä mennä hurahti ja ollaan taas uudessa syksyssä. Syksy on tunnetusti aktiivista aikaa, kun viihdemaailma herää uudelleen eloon.

Konserttikiertueet starttaavat monilla lokakuussa, ja kiertueilla on mm. Yö (esiintyy Peurunka Areenalla lokakuun 11.päivä), Katri Helena (esiintyy Peurunka Areenalla marraskuun 1.päivä), Matti ja Teppo, Jari Sillanpää ja Hector, ja paljon muita.

Uusia levyjä on ilmestymässä mm. Robinilta(”16), Haloo Helsinki!-yhtyeeltä (”Kiitos ei ole kirosana”), Apulanta- kokoelma (”Syytteitä ja selityksiä – 52 parasta”), Jari Sillanpää (”Rakkaudella merkitty mies”) ja Yö (”Hyvässä ja pahassa”). Lisäksi Jenni Vartiaiselta on tulossa deluxe-painos ”Terra”-albumista parilla uudella biisillä.

Allekirjoittanut on koostanut Universal -levy-yhtiölle Johanna-levymerkin artistikokoelmia. Elokuun lopussa ilmestyi 3 cd:n paketit Dave Lindholmilta, Tuomari Nurmiolta, Ratsialta, Pelle Miljoonalta ja Problemsilta. Lokakuussa ilmestyy vielä kokoelmat SIG, Bluesounds, Juice Leskinen osa 2, Pelle Miljoona osa 2 ja The Slippers.

Marraskuussa on luvassa 6 cd:n boxi Johanna-singlet, jossa on 144 singlebiisiä. Niitä on koostettu hiki hatussa ja parhaillaan kirjoitan boxin kansikirjaa (booklet). Valmista olisi oltava syyskuun lopulla.
Kirjapuolella syksyn musiikkikirjoista ehdoton huipputapaus on Antti Heikkisen kirjoittama kirja Juice Leskisen historiasta. Sitä odotan kovasti. Elokuussahan ilmestyi jo Apulanta-kirja, jota suosittelen kaikille.

Kylpylähotelli Peurungan ohjelmisto on tälle vuodelle valmis ja tulossa on vaikka mitä!
Torstain iskelmävieraat jatkuvat taas kesätauon jälkeen Ravintola Villipeuran puolella ja luvassa on: to.18.9. Finlanders ja to. 25.9. Janne Tulkki & Tulinen Sydän. Lisäksi la. 20.9. esiintyy Villipeuran puolella Terhi Matikainen yhtyeineen.

Tanssiduoina syyskuussa on: pe.12.9 ja la.13.9 Duo Kasino, ke.17.9 ja pe. 19.9 Stiina & Copters sekä ke.24.9, pe.26.9 ja la.27.9 Jamtime duo.

Huomioitavaa on, että tänä syksynä ennakkolippuja isompien nimien keikoille saa Tiketin kautta. Suoraan Peurungasta kannattaa kysyä majoituspaketteja.

Peurunka Areenalla on syksyn aikana paljon isoja huippunimiä esiintymässä. Onpa tarjolla kaksi istumakonserttiakin eli la. 11.10. Yö ja la.1.11. Katri Helena. Noina iltoina ovet avataan poikkeuksellisesti jo klo. 18.15 ja keikat alkavat klo. 19.00 sisältäen puolen tunnin väliajan. Noissa istumakonserteissa ensimmäinen jakso kestää n. 50-55 minuuttia ja toinen jakso n. 75 minuuttia.

Muita Peurunka Areenan isoja nimiä on mm. la. 18.10 Happoradio, la. 25.10 Jenni Vartiainen, la. 8.11 Popeda, la. 15.11 Erin, la. 22.11 Apulanta, la. 29.11 Ressu Redford & Jussi Rainio sekä Hausmylly eli Ysäribileet, pe. 5.12. Haloo Helsinki!, ja kirsikkana kakun päällä la. 13.12. harvinainen vieras, eli Sleepy Sleepers! Sliippari kokoonpanossa on mukana herrat Sakke Järvenpää ja Mato Valtonen.

Joten tästä on hyvä aloittaa syksyn 2014 viihdeohjelmisto. Toivotan kaikille, mitä parhainta alkavaa syksyä ja tulkaa nauttimaan erinomaisista esiintyjistä ja yhtyeistä Kylpylähotelli Peurunkaan. Ja pitäkää toisistanne huolta!

Vesa Konde Kontiainen

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s