Syksyn väriloistoa

Syksyn väriloisto luo upean maiseman Peurunkajärven rantaan ja harjuihin, jotka ympäröivät kylpylähotellia. Maastossa kiertävä frisbeegolfrata tarjoaa koko perheelle hauskan sekä virkistävän aktiiviteetin. Vaihteleva maasto korkeuseroineen sekä upea järvimaisema, tuottavat luonnossaliikkujille hyvinvointia. Syksy on mitä mahtavin vuodenaika frisbeegolfiin.

Koko perheen luontoliikuntaa 
Frisbeegolf on nimenomaan koko perheen laji. Lajin aloituskynnys on alhainen ja jokainen saa nopeasti onnistumisen elämyksiä, hyvän peruskuntoilun ohessa. Mikä onkaan hauskempaa kuin koko perheen voimin retkeillä lähimaastossa kiekkoa viskoen. Ehkäpä äiti näyttää kuinka kämmenheitto heitetään tarkasti keskelle väylää? Tai Pekka 7 v. yrittää puskan takaa, upsidedown-heitolla suoraan koriin? Tyyli on vapaa ja vain taivas rajana.

Ruska kiehtoo luonnossa liikkujia
Neljä vuodenaikaa tarjoaa elämyksiä aina ja onkin turha lähteä ”merta edemmäs kalaan”, kokemaan Suomen luonnon elinvoimaa antava ja tervehdyttävä vaikutus. Viimeisimmät tieteelliset tutkimukset osoittavat, että luonnossa liikkuminen alentaa verenpainetta ja leposykettä sekä auttaa stressinhallinnassa.

Päiväretkeily ja luonnossa seikkailu kotiseudulla tulisikin olla kaikkien arkipäivää. Samalla perhe tuntee yhteenkuuluvuuden tunnetta ja oppii toisiltaan asioita. Kenties isä opettaa poikansa tunnistamaan uuden sienilajikkeen tai äiti tyttärensä tunnistamaan uuden lintulajin? Vai onko asia aivan päinvastoin ja pojasta polvi paranee?

Pimenevät illat tuovat frisbeegolfiin uuden ulottuvuuden
Frisbeegolf saa uuden ulottuvuuden kun heitettävään kiekkoon kiinnitetään muutaman gramman painoinen LED-valo ja lähdetään harrastamaan pimeään aikaan. Kiekot liitävät ilmassa kuin ”UFO:t – lentävät lautaset” ja tuottavat näyttäviä valojuovia liitäessään. Valaistut kiekot myös löytyvät maastosta helposti, vaikka olisi sysimusta yö.

Frisbeegolfkiekkoihin kiinnitettäviä LED-valoja on monen värisiä ja ne on helppoa kiinnittää kiekkoihin. LED-valoja on saatavilla Peurungan Bistro Nemo:n aulassa sijaitsevasta myyntipisteestä. Illan hämärässä ja yöllä frisbeegolfaaminen tarjoaa aivan varmasti upean elämyksen, niin aikuisille kuin perheen pienimmille.

Ledillä valaistun frisbeen liitoa yössä. Kuva: Pauli Pottonen.

Lisätietoja Peurungan frisbeegolfradasta facebookissa ja Peurunka disc golf training centerin www-sivuilla.

Teksti: Visa Ruuhinen

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s