Toukokuun viihdeblogi

TommiSoidinmäki_7_870x446

Kesä on jo ovella, vaikkakin kelit eivät olekaan vielä sillä taajuudella. Tätä kirjoittaessa ovat ilmat olleet, sanotaanko hyvinkin vaihtelevia. Vaan kyllä se kesä sieltä tulee.

Mennyt huhtikuu oli mahtava keikkakuukausi Kylpylähotelli Peurungassa kaikin tavoin. Kiitos siitä Teille yleisö, että kävitte paikan päällä runsain joukoin. Ja olihan noita ikimuistoisia Areenavetoja: Popeda, Haloo Helsinki!, Jari Sillanpää ja Kaija Koo. Tuleva toukokuu otetaan rauhallisimmin, joskin Ravintola Villipeuran puolella ohjelmistoa riittää. Iskelmätorstaissa vierailee to. 7.5. FBI-Beat, joka on suosittu tanssiyhtye. Tiistaina 12.5. saapuu iki-ihana Saija Tuupanen & Ex Miehet ja torstaina 14.5. Leif Lindeman& Avec, joka esiintyykin sooloartistina ensimmäistä kertaa Kylpylähotelli Peurungassa. Lauantaina 16.5 Villipeurassa tanssittaa Johanna Debreczeni & Jouni Keronen.

Seuraavan viikon torstaina 21.5. saapuu Tarja Lunnas & Rosso ja kuun viimeinen torstai, 28.5. Eija Kantola & Omega.

Tanssit jatkuvat kesäkuussa duojen merkeissä aina juhannukseen asti. Juhannusaattona saapuu Villipeuraan Tommi Soidinmäki & Energia. Tuon jälkeen jäädään viihteen saralla kesälomille ja ohjelmisto alkaa pyöriä taas elokuun viimeisestä viikonlopusta eteenpäin. Kylpylähotellissa kaikki muut aktiviteetit jatkuvat normaalisti kesän ajan.

Toukokuussa tanssittavat seuraavat: Duo Flame, Duo Jorma Turunen, Vesa Parantainen Duo, River Duo sekä Bluestar.

Ohjelman rakentamisessa allekirjoittanut alkaa työstämään v.2016 ohjelmistoa, tai se on jo aloitettu. Syksyn ohjelmistoa alkaa olla paria poikkeusta lukuun ottamatta valmis.

Syksylle on tulossa taas paljon isoja ykkösnimiä keikalle Peurunka Areenaan, esim. syyskuussa saapuu Kasmir ja Heavyweight DJ´s sekä Pertti Kurikan Nimipäivät.

Lokakuussa saapuu Lauri Tähkää, Yötä ja Juha Tapiota ja marraskuussa Areenan valtaa mm. Maija Vilkkumaa, Popeda, Apulanta ja Miljoonasade. Mutta niistä sitten lähemmin lisää.

Mielenkiinnolla seurataan Euroviisuja, kuinka Pertti Kurikan Nimipäivien käy. Uskon loppukilpailupaikkaan, mutta voittoon asti en usko. Sen sijaan kymmenen kärkeen uskon Aina mun pitää – kappaleen sijoittuvan. Kuun lopussa nähdään, kuinka ennustuksen kanssa kävi.

Entä kuinka käy jääkiekon MM-kisoissa? Odotukset ovat aina olleet ennen kisoja kovat. Ja kohtuullisen kovahan tuo Suomen joukkue on. Mutta silloin, kun Suomi lähtee nimettömällä joukkueella, kukaan ei odota mitään ja kas, silloin yleensä palataan mitalit kaulassa kotiin. Toivotaan, että menestystä tulee etukäteen kovallakin joukkueella.

Levypuolella huhtikuun lopulla ilmestyi SANNI:n toinen albumi Lelu. Toukokuussa päivänvalon näkee Anssi Kelan Nostalgiaa, Pertti Kurikan Nimipäivien kokoelma The Best of Greatest Hits, Antti Tuiskun En kommentoi sekä Timo Rautiaisen & Neljäs Sektorin kokoelmalevy Sarvivuorelta Sektoriin 2006-2015.

Musakirjapuolella kevään mielenkiintoisimmat kirjat ovat tietystikin teokset Tommi Liimataisesta sekä Lasse Norreksesta, molemmat ovat toimineet suomalaisen rockmusiikin kentässä kauan ja Norreksen Lassehan on jo legenda.

Kesäkuussa alkaa festari- ja tapahtumakausi ja niitä sitten riittää, myös Keski-Suomessa. Tuntuu, että tapahtumia on ihan joka viikonloppu. Toivotaan että yleisöä riittää kaikille.

Toivotan kaikille mitä parhainta kesää. Rentoutukaa ja pitäkää hyvät kesälomat sitten kun kohdalle sattuu. Syksyllä taas tavataan blogin ja esiintyjien merkeissä.

 Vesa Konde Kontiainen

Jätä kommentti